SEMPOZYUM KAPSAMINDA YARIM GÜNLÜK ÜCRETSİZ TEKİRDAĞ TURU

03.09.2014 Tarihinde saat 14:00 da buluşma ve hareket. İlk durağımız Namık Kemal’in Evi.Vatan ve Hürriyet Şairi olan Namık Kemal 21 Aralık 1840 tarihinde Tekirdağ’da doğmuştur. Ziyaretimizin ardından ikinci durağımız Rüstem Paşa Camii. 1553 Yılında Mimar Sinan tarafından yapılan ve Sadrazam Rüstem Paşanın adını taşıyan camii bütün ihtişamıyla ayaktadır ve ibadete açıktır. Camii ziyaretimizin ardından Tekirdağ Şehir Müzesi’ne geçiyoruz. Yeryüzünün en eski şehirleri olan Perinthos, Heraium, Bizanthe, Apri’nin en güzel objeleri saklıdır Tekirdağ Müzesinde. Müze gezimizin ardından şehir merkezinde ki son durağımız Rakoczi Müzesi’dir. Tekirdağ, Macar Prensi II. Rakoczi Ferenc’i 1720 yılından 1735 yılında hayata veda edinceye kadar misafir etmiştir. Şehir turumuzun ardından siz değerli misafilerimizle Karacakılavuz El Dokumalarını görmek için yola çıkıyoruz. Yaklaşık 20 dakikalık bir yolculuk sonrası Karacakılavuz Köyüne varıyoruz. Burada El Dokumaları hakkında bilgi aldıktan sonra siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktaya geri bırakıyoruz.

GÜNÜBİRLİK ÜCRETLİ EDİRNE TURU

05.09.2014 Cuma günü saat 07:00’da Namık Kemal Üniversitesi Kampüsünde buluşma ve hareket. 2 Saatlik bir yolculuk sonrası Edirne’ye ulaşıyoruz.Edirne'de; Sükrüpasa Anıtı, Balkan Savaşı Müzesi, Sarayiçi gezisi, 16.yy.da su sesi, müzik ve güzel kokularla akıl hastalarının tedavi edildiği ve 2004 yılında Avrupa Konseyi tarafından Avrupa müze ödülüne sahip II.Beyazid Külliyesi Sağlık Müzesi gezilerinin ardından Meşhur Tarihi Edirne Ciğercisi'de öğle yemeğimizi alıyoruz. Lozan Anıtı gezisi ardından Edirne şehir merkezine dönerek Mimar Sinan'ın ustalık eserimdir dediği Selimiye Camii ve Arasta Çarsısı gezilerinden sonra Edirne'nin ünlü Deva-i Misk Tatlısı, Badem Ezmesi, Edirne'nin eski bir geleneği aynalı gelin süpürgesi, yöresel meyve sabunları alma fırsatı için serbest zaman ve alış veriş molası veriyoruz. Şehir turumuzun ardından Tekirdağ'a doğru dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Tahmini 18:00 sularında Tekirdağ'a ulaşıyor ve sizleri almış olduğumuz kalkış noktasına bırakıyoruz. Bir başka organizasyonda görüşmek üzere sizlerle vedalaşıyoruz.

Ücret: 50 TL

Ücrete Dahil Olan Hizmetler:

·         Otobüs ile ulaşım ve ikramlar

·         Çevre gezileri ve rehberlik Hizmetleri

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler

·         Öğle Yemeği ve kişisel harcamalar

·         Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri

HESAP ADI : OBA TURİZM ORGANİZASYON REK. VE YAY. LDT. ŞTİ.

HESAP NUMARASI : 10100012

IBAN : TR71 0001 2001 3970 0010 1000 12

TEKİRDAĞ HALK BANKASI SAHİL ŞUBESİ / ŞUBE KODU : 1397

ÜCRETLİ YUNANİSTAN TURU

1. GÜN 04.09.2014 Perşembe

Saat 00:00’ da grubun belirlediği noktadan hareket. İpsala Gümrük Kapısından Yunanistan’ a giriş ve 7 saatlik yolculuktan sonra sabah saatlerinde Selanik’e varış.

2. GÜN 05.09.2014 Cuma

Sabah kahvaltımızı almak için Selanik panoramik manzarası eşliğinde Kale’de mola veriyoruz. Selanik şehir turunda göreceğimiz yerler arasında; Aya Dimitri Kilisesi, Atatürk’ ün Evi, Sahil Şeridi, Fuar Alanı, Kale, Döner Kule, Beyaz Kule ve daha birçok tarihi yerler bulunmaktadır. Selanik gezisi ardından otele yerleşme. Akşam yemeğini (extra) barlar sokağında sirtaki eşliğinde yedikten sonra konaklama otelimizde.

3. GÜN 06.09.2014 Cumartesi

Sabah otelde alınan kahvaltının ardından Kavala’ ya hareket ediyoruz. Kavalalı Mehmet Ali Paşa Türbesi ve kale gezisi ardından panoramik şehir turu yapıp Gümülcine’ ye hareket ediyoruz. Gümülcine şehir turu ve Dedeağaç’ a hareket. Dedeağaç’ ta şehir turu ve alışverişten sonra dönüş yolculuğuna başlıyoruz. Gümrük kapısının yoğunluğuna bağlı olarak dönüş akşam saatlerinde olacaktır.

ÜCRET                     :  90 € (Çift Kişilik Odada Kişi Başı Ücrettir)

Sng Farkı                   :  30 €

Çocuk Ücretleri        :  0 – 2 Yaş Ücretsiz // 2 – 12 Yaş 90 €

ÜCRETE DAHİL OLANLAR

- Lüks otobüslerle ulaşım,

- Otobüs içi ikramlar ( Çay, Kahve, Su )

- Çevre Gezileri

- 4* Şehir merkezinde bulunan otelde 1 gece Oda Kahvaltı konaklama

- Rehberlik hizmetleri

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:

-Öğlen ve Akşam Yemekleri
-Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
Vize Ücreti + Seyahat Sigortası        : 110  € (Edirne Konsolosluğundan alacaklar için)

Vize Ücreti + Seyahat Sigortası        : 120 € ( İstanbul , Ankara, İzmir Konsolosluklarından alacaklar için)

Yurtdışı Çıkış Harcı                         : 15 TL ( T.C. kimlik no su ve pasaport no su ile birlikte Ziraat Bankasına yatırılabilir ve tura katılırken makbuzlar yanınızda bulunmalıdır.)

*NOT*: Yeşil pasaporta vize uygulaması yoktur

1-Tura katılım gerçekleştirecek misafirlerimizin ücretlerini yatırırken lütfen isim soy isim yazdırmaları ricadır.
2-Ücreti ödeyen misafirlerimizin TC kimlik numaralarını ve Pasaport Numaralarını bizlere mail yoluyla iletmeleri ricadır. (
selen@obatur.com.tr)
3-Tura katılacak olan 18 Yaş altı misafirlerimizin muhakkak anne ve babadan muvafakatname almaları ve yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
4-65 Yaş üstü tura katılacak olan misafirlerimizin vize ücretleri farklı olacaktır. Bu fiyat farkı seyahat sağlık sigortasından dolayı çıkmaktadır ve başvuru sırasında hesaplanacaktır.
5-Vize başvuruları münferit gerçekleştirilecektir.
6-Yunanistan’nın para birimi Euro’dur.

Kavala Kahvaltı Menüsü : Kahvaltı Tabağı verilmektedir. ( Domates – Salatalık- Peynir – Bal- Zeytin ) Kişi Başı 8 €

Selanik Taverna Menüsü ;
Ortaya (4 Kişiye Gelecek Olan ) ; Yunan Salata – Kabak Kızartma – Patlıcan Kızartma – Cacıki – Kalamar Kızartma – Ahtapot Salatası
Kişiye Gelecek Olan ; Balık – İçecek (Ouzo (Yunan Rakısı) – Kola – Şarap – Bira)

Ücret Kişi Başı : 25

HESAP ADI : OBA TURİZM ORGANİZASYON REK. VE YAY. LDT. ŞTİ.

HESAP NUMARASI : 10100012

IBAN : TR71 0001 2001 3970 0010 1000 12